///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Pensil Magik: Finally she is 1kg of weight !

Announcement

Announcement!
Bermula dari April 2012, blog ini akan memuatkan catatan dan artikel yang berkaitan dengan pandangan peribadi penulis terhadap isu semasa dan keagamaan. Manakala semua post sebelum ini yang berkaitan dengan Bree, Homeschool, pendidikan awal kanak-kanak dan keibubapaan sudah di pindahkan kerumah baru Sayang diSayang. Kita jumpa di sana ya. Terima Kasih kerana masih mengikuti blog kami.

Followers

Tuesday, March 29, 2011

Finally she is 1kg of weight !

Ya betul! Berat Bree sudah pun 1kg semalam.. Setelah 42 hari di dalam incubator tu. Ini satu pencapaian. Seronok apabila melihat dia membesar walaupun tak dapat mendukungnya seperti ibu-ibu yang lain. Kebanyakan masa pun dia hanya tidur saja. Lena di ulit mimpi yang mengasyikkan mungkin... Minum susu banyak-banyak ye. Biar anak cepat besar.. :)

3 comments:

  1. alhamdulillah.. aunty doakan Bree sentiada sihat dan cepat besar..

    Bree kan kuat mcm ibu Bree =)..

    ReplyDelete
  2. ieyda: terima kasih sgt.. bila ek kita boleh jumpa.. datang la sini jalan2 k.. lama tak cerita2 kan..rindu nak gosip2 hehe

    ReplyDelete